EvosisEvosisEvosis
Login
Login
KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS 2024 Yol Haritasını Açıkladı!
PUBG'ye yıkılabilir alanlar geliyor ve oyun Unreal Engine 5 oyun motoruna geçiyor.



Yıkılabilir Ortamlar: Yıkılabilir harita ortamları eklenerek oyunun stratejik ve taktiksel boyutu artırılacak. Oyuncular, binaları stratejik olarak yok ederek veya savunma bariyerleri inşa ederek yeni saldırı yolları açabilecek veya alanlarını güvence altına alabilecekler.

Oynanış Düzenlemeleri: Silah güncellemeleri iki ayda bir yayınlanacak ve "Silah Laboratuvarı" oyunculara denge ayarlamalarını test etme ve geri bildirim sağlama imkanı verecek. Hayatta kalma odaklı öğeler geliştirilirken, özel modlar da iyileştirilecek ve genişletilecek.

Yeni İçerikler ve İş Birlikleri: Mevcut haritalara yeni deneyimler getirilirken, popüler araç markaları ve benzersiz IP'lerle yapılan iş birlikleri ve çeşitli yükseltmeler oyuna eklenecek. Ayrıca, geliştirilebilir silah kozmetikleri gibi oyuncu tercihlerini yansıtan içerikler de bulunacak.

Eşleştirme İyileştirmeleri: Eşleştirme sistemi, daha dengeli bir rekabet ortamı sağlamak için iyileştirmelerden geçecek. Eşleştirme Puanı (MMR) sistemi ve bot davranışları geliştirilecek.

Dereceli Oyun Revizyonları: Dereceli modda önemli iyileştirmeler yapılacak ve yeni harita Rondo, Esports maçlarına dahil edilmek üzere Dereceli harita havuzuna eklenecek. Ayrıca, yeni kademe ödülleri ve Dereceli'ye özel ödüller de eklenecek.

Unreal Engine 5 ve UGC: Oyunun Unreal Engine 5'e geçişi, kullanıcı tarafından geliştirilen içeriklerin hazırlıklarını ve oyuncuların kendi içeriklerini oluşturmasını teşvik edecek.

Hile Karşıtı Geliştirmeler: Hile karşıtı önlemler güçlendirilecek ve hile karşıtı planlar, toplulukla açık iletişim sürdürülerek paylaşılacak.

Bu güncellemelerin ve planların detayları, PUBG: BATTLEGROUNDS'un resmi web sitesinde bulunabilir.

Evosis
yazıldı
Comments 0
Arrangement

Loading
Show more
X
Loading...
Loading...