EvosisEvosisEvosis
Login
Login
Ubisoft 14 Oyunun Sunucusunu Kapatacağını Duyurdu
Prince of Persia, Assassin's Creed, Far Cry ve daha birçok seriyle ön plana çıkan Ubisoft, eski oyunların sunucularını kapatacağını açıkladı.

- Anno 2070 (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek, Ubisoft hesapları oyuna bağlayamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.
- Assassin’s Creed II (PC ve PlayStation 3): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Hesap bağlama yapılamayacak.
- Assassin’s Creed 3 (2012 PC sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Ayrıca indirilebilir içeriklere (DLC) ulaşılamayacak.
- Assassin’s Creed 3 (2012 PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360 sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Hesap bağlama yapılamayacak.
- Assassin’s Creed Brotherhood (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek.
- Assassin’s Creed Brotherhood (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek
- Assassin’s Creed Liberation HD (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
- Assassin’s Creed Revelations (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek.
- Driver San Francisco (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
- Driver San Francisco (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
- Far Cry 3 (2012 PC sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
- Far Cry 3 (2012 PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
- Ghost Recon Future Soldier (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Ayrıca tek oyunculu modu oynamak için çevrimdışı modda olmanız gerekecek.
- Prince of Persia: The Forgotten Sands (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
- Rayman Legends (PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek.
- Silent Hunter 5 (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
- Splinter Cell: Blacklist (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
- Splinter Cell: Blacklist (PlayStation 3 ve Xbox 360): Hesap bağlama yapılamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.
- ZombiU (Wii U): Hesap bağlama yapılamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.
Evosis
yazıldı
Comments 0
Arrangement

Loading
Show more
X
Loading...
Loading...